Katar 2022

2022.12.07. 11:53

Lejtmenet: végleg kitiltanák a válogatottból a Fradi sztárjait

A marokkói labdarúgó-válogatott vb-keretéből Ryan és Samy Mmaee az utolsó pillanatban kerülte ki. Lejtmenetük továbbra sem ért véget, mostanra pedig egyre többen szeretnék, ha soha többet nem lennének a válogatott tagjai.

Nool

Ryan Mmaee és Samy Mmaee sincs ott a vb-n, pedig mindketten kiválóan teljesítettek a Fradiban

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Jól megy a marokkói válogatottnak a katari labdarúgó-világbajnokságon, azonban az észak-afrikai országban továbbra is a Ferencvárosban futballozó Mmaee-testvérekkel foglalkoznak, akik magukra haragították a helyieket – számolt be a Bors.

Hozzátették, hogy amióta kiderült, hogy Valid Regragui szövetségi kapitány nem hívta be sem Ryant, sem Samy-t az utazó keretbe, a két futballista hátat fordított a válogatottnak és Dubaiban pihennek, amiről a közösségi oldalakra is töltöttek fel nyaralós képeket. A Bladna nevű holland portál szerint pedig ez verte ki a biztosítékot a marokkói szurkolóknál, akik követelik, hogy soha többet ne hívják be a Fradi-sztárjait a csapatba.

Ryan Mmaee 2016-ban mutatkozott be a marokkói válogatottban, és 12-szer lépett pályára. Fivére, Samy 2020-ban debütált, és eddig 10 lehetőséget kapott a nemzeti csapatban. 

Minden, ami katari foci-világbajnokság: kattints és kövesd híreinket

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!