Katar 2022

2022.12.16. 22:08

Hatalmas pénzt szakíthatsz: remek szorzókat találtunk a világbajnokság döntőjére

Vasárnap 16 órától rendezik meg az Argentína–Franciaország döntőt a 2022-es labdarúgó-világbajnokság lezárásaként. A Tippmix és a Tippmixpro oddssai alapján mindkét nemzeti válogatott hasonló eséllyel pályázik a harmadik világbajnoki cím megszerzésére.

Nool

Hoztunk pár tippet vasárnapra

Forrás: Bors

A Tippmixen és a Tippmixprón már elérhető a szombati bronzmeccs és a vasárnapi döntő is, a megszokott számos fogadási lehetőséggel. Az oddssok ugyan a kezdésig még változhatnak, de az látszik, hogy hasonló játékerőt képviselő csapatok vívják majd a finálét, hiszen az esélyek nagyon kiegyenlítettek – írja a Bors.

Hozzátették, a tornán fantasztikusan teljesítő Lionel Messi 2014-ben már elbukott egy vb-döntőt az argentin válogatottal, de idén már most öt szerzett gólnál jár, míg nyolc éve összesen négyig jutott. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a hétszeres aranylabdás ezúttal világbajnokként ünnepelhet majd vasárnap, de a finálén a mezőnyből neki van a legnagyobb esélye arra, hogy gólt szerezzen – ez utóbbi kimenetel 2,70-es oddsért fogadható. Ha Messi legalább két gólt szerez, az 10,00-s szorzót ér, az az opció pedig, hogy a rendes játékidő mindkét félidejében betalál, már 18,00-s oddshoz kapcsolódik.

A Bors szerint a címvédőnél is van olyan játékos, aki öt gólnál jár, Kylian Mbappé pedig négy éve már megnyert egy vb-döntőt nemzeti csapatával, és akkor a finálé gólszerzői közé is feliratkozott. Most 3,20-as oddot jelentene egy Mbappé-találat, és 12,00-s szorzóhoz kapcsolódna, ha legalább két gólt jegyezne – ahogy négy éve, az argentinok ellen 4-3-re megnyert vb-nyolcaddöntőn tette... A Messi-Mbappé összevetésben érdekesség, hogy a gólpasszok tekintetében 3-2-re az argentinok klasszisa felé billen a mérleg a tornán, viszont amíg Messi az öt góljából hármat tizenegyesből szerzett, addig francia klubtársa egyszer sem büntetőből volt eredményes.

Minden, ami katari foci-világbajnokság: kattints és kövesd híreinket

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!