Fotó: Shutterstock

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi a Szaunázók hétvégéjét: október 2-4. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői – közölte a fürdőszövetség.

A szaunázás segíti az immunrendszer erősítését, jó hatással van az egészségre, a vérkeringésre és méregteleníti a szervezetet – közölték az MTI-vel.

A Szaunázók hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánja felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy tovább növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A hétvége során a 31 csatlakozó fürdő szabadon szervez a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 3-án 16 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna program valósul majd meg az ország több településén – közölték.

A programban részt vevő fürdőkről és a hétvégéről bővebb információ a https://www.furdoszovetseg.hu/ oldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook-oldalon található.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Covid
90 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Nógrádban
agresszív vírustagadók / 21 perce
Rájuk szólt a biztonsági őr, hogy vegyék fel a maszkot, 27 késszúrással sebesítették meg
A vírustagadók mindenütt a világon egyre erőszakosabban ragaszkodnak felelőtlen és ostoba összeesküvés-elméleteikhez. Egy testvérpár emiatt késelt meg brutálisan egy biztonsági őrt.
Aktuális adatok / 26 perce
3908 új fertőzött Magyarországon, meghalt 51 beteg
Október 31. / 54 perce
A reformáció emléknapját ünneplik a protestáns gyülekezetek
Labdarúgás / 1 órája
Hetekig nem számíthat Neymarra a PSG
Gondoskodás / 1 órája
Átlépte a százmilliárdot a babakötvénybe fektetett összeg (videó)
KMI 12 program / 2 órája
Négyestés irodalmi sorozatot indít a PIM
Űrkutatás / 2 órája
Meglepő eredményt hozott az ismert üstökös belsejének elemzése