ich weiss es nicht

2019.10.23. 09:42

Mesterséges intelligencia készítette Till Lindemann új klipjét (videó)

A GAN (generatív ellenséges hálózat – generative adversarial networks) technológia lényege, hogy az algoritmusok versenyeznek egymással, hogy az emberi agyhoz hasonlóan kreatív tartalmat hozzanak létre.

Fotós: AFP

Fotós: AFP

Novemberben jelenik meg a 2015-ös Skills In Pills album folytatása – írja a hammerworld.hu.

A Rammstein énekes Till Lindemann, valamint a Hypocrisy és a Pain éléről ismert Peter Tägtgren közös projektjének első albuma Skills In Pills címmel jött ki 2015 nyarán, a folytatás, a második Lindemann nagylemez pedig november 22-én jelenik meg, a címe F & M (Frau & Mann) lesz.

A Steh Auf című első előzetes dal után pénteken kijött a második teljes nóta is, az Ich weiß es nicht, amelyhez most

megérkezett egy különleges klip is, amelyet teljes egészében Mesterséges Intelligencia (MI, AI) alkotott.

A GAN (generatív ellenséges hálózat – generative adversarial networks) technológia lényege, hogy az algoritmusok versenyeznek egymással. A MI két, egymással vetélkedő hálózatot használ fel az információk „ütköztetéséhez”, hogy az emberi agyhoz hasonlóan – amelyben az új ötletek meglévő ismeretek, korábbi gondolatok hirtelen találkozásából születnek – kreatív tartalmat hozzon létre.

Érdekes módon, nem a korábban felvillantott Blut dallal jöttek elő. Ellentétben az első lemezzel, a F & M dalaiban Till az anyanyelvén, németül énekel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában