Nool.hu podcast

2024.04.19. 13:50

A várandósságról és a szülésről beszélgettünk a salgótarjáni szakemberrel (podcast)

Salgótarjánban első alkalommal kapcsolódtak a Születés Hete elnevezésű országos információs programhoz, a vármegyeszékhelyen csütörtökön és pénteken a Balassi Bálint Könyvtár ad helyet az előadásokkal és a gyakorlati segítségekkel teli kétnapos rendezvénynek.

Nool.hu

Sipkó Gabriellával beszélgettünk

Forrás: Nool.hu

Fotó: Andó Ákos

A gyermekvállalás, a szülés és a gyermeknevelés témaköréhez összeválogatott kétnapos program előtt Sipkó Gabriellával, a salgótarjáni Szent Lázár kórház megyei kollegiális védőnő mentorával beszélgettünk arról, mikortól és milyen segítséget kaphatnak a védőnői hálózat tagjaitól a várandós kismamák, vagy éppen az újdonsült anyukák.

A védőnői hálózat több mint száz éve működik hazánkban, egyedülálló a világban az a támasz, amelyet gyakorlatilag az ország bármely pontján, ingyenesen megkapnak az anyukák a várandósság első heteitől a gyermekek óvodás koráig. Számtalan kérdésre adnak megoldást, amelyek közül jó párat igyekeztünk mi is megválaszolni Sipkó Gabriella segítségével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában