Hír FM

2024.05.01. 19:44

Böjte Csaba látogatása és az anyaság kerül szóba a Hír FM-en csütörtök reggel

Csütörtök reggel a Hír FM salgótarjáni műsorában egy salgótarjáni védőnő előadását hallhatják, majd Böjte Csaba salgótarjáni látogatásáról lesz szó.

Nool.hu

A Hír FM szól minden reggel

Forrás: Nool

A salgótarjáni védőnő, Zsélyiné Kmetyi Viktória, "Aranyat érő manna – aranyórától az elválasztásig" című előadását hallhatják csütörtök reggel 7:06-tól az FM 99.3 MHz-en, a Hír FM salgótarjáni műsorában. A szakember szót ejt a szoptatás fontosságáról, illetve a szülés azon körülményeiről, amelyek a legjobban elősegítik azt, hogy a szoptatás sikeres legyen, illetve hogy az anya és a baba a lehető legjobban tudjanak egymással kapcsolódni, egymásra hangolódni. 

8:06-tól már a múlt héten Mátraverebélyben és Salgótarjánban is járt Böjte Csaba ferences rendi szerzetes látogatásáról hallhatnak egy összeállítást. Csaba testvér a szeretet parancsával, Szent József példájával és megejtő hétköznapi történeteivel tartott a nógrádi megyeszékhelyen szentmisét, s tett tanulságtételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában