Rongálás

2022.10.23. 10:39

Vandálok rongálták meg a kukát Diósjenőn, helyreállították

Az esetről Glöckl Ferenc alpolgármester számolt be közösségi oldalán.

Nool

Ismeretlenek rongálták meg a napokban az egyik közterületen lévő kukát a településen. A vandálok tettéről az alpolgármester számolt be Facebook oldalán

- Egyszer volt, hol nem volt. Volt egyszer egy település ahol a testület tagjai fejükbe vették hogy 5 éven keresztül dolgoznak, munkálkodnak ezen a településen. Tették ezt úgy hogy a munkájukért járó aranyat és drágaköveket nem vették magukhoz, hanem ezek árán többek között olyan kukákat vettek amibe a lakosság beledobhatja azokat a nem használt dolgokat amit eddig páran az árokba dobáltak be. Igenám, de a gonosz manóknak ez nem tetszett és verekedésbe keveredtek egy ilyen kukával. De a történetnek vidám vége lett, ugyanis egy csapat becsületes vitéz mindent bevetett azért hogy helyreállítsa amit más szórakozásból szétbarmolt. Ne legyél gonosz manó, mert lát a térfigyelő kamera - áll az alpolgármester bejegyzésében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!