Szilvaszombat

2022.09.01. 15:48

Mátraszelén szombaton színes szilvanapi program szórakoztatja a közönséget

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a szilvanapot Mátraszelén.

V. E.

Érik a hamvaskék gyümölcs. Szelén igazi szilvaságokat sütne-főznek belőle a résztvevők

Forrás: Nool.hu

Fotó: Penovác Károly, Veszprém Megyei Napló

Az egész napos rendezvénynek a sportpálya ad otthont szeptember 3-án, szombaton. A főzőversenyre nevező csapatok már délelőtt a tűzhelyek körül sürögnek-forognak majd, hogy szenzációs szelei szilvaságokat süssenek, vagy főzzenek ki.

Eközben egy kispályás focitornának köszönhetően sportprogramból sem lesz hiány, míg a kézműves foglalkozáson a kreativitás szerelmesei találhatnak szívüknek kedves elfoglaltságot. A színpadon 15 órakor kezdődik a díjátadásokkal egybekötött megnyitó, egy órával később pedig már Sihell Ferry és Henna énekel a közönségnek. A mátraszelei virágos, rendezett porta idei nyerteseinek kilétére 17 órakor derül fény, míg 18 órától Pintér Timié és táncosaié lesz a rivaldafény. Ezután sztárvendégként előbb Cory (ex-Happy Gang) lép fel, majd Miss Bee a Bestiák slágereivel kedveskedik a közönségnek. 

A Szelei Szilvanapot 21 órától retró diszkó zárja, amelyhez Gyurcsák Tomi pörgeti majd a ritmust, a bulit 22 órakor tűzijáték koronázza meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!