Diáknap

2022.09.29. 21:00

Akadályok között versengenek a salgótarjáni diákok

Akadályversennyel készül a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium az idei Európai Diáksport Napra. A Nógrád Megyei Szakképzési Centrum tájékoztatott: az iskola Csokonai úti épületében szeptember 30-án, reggel fél kilenckor kezdődnek a színes sportprogramok, amelyek közt számos katonai kiképzőgyakorlati feladat is szerepel majd. 

– Az intézményben a héten már toborzót is tartott a Magyar Honvédség a végzős diákok körében, az NMSzC, valamint tagintézményének vezetői pedig az előző tanévben kötöttek együttműködési megállapodást a Magyar Honvédség 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezredének parancsnokaival. Az akkor közösen aláírt dokumentum értelmében az intézmény az ötödik olyan Nógrád megyei iskola, amely részt vesz a Honvédelmi Minisztérium gondozásában működő Honvéd Kadét Program megvalósításában – írta közleményében a szakképzési centrum.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!