Tolvaj garázdálkodik

2022.08.23. 17:48

Ellopták a mátranováki focipálya felújításhoz felajánlott anyagokat

A bányatelepi falurészen, a focipályán elkezdődött az öntözőrendszer kiépítése. Sajnos azonban a kivitelező észlelete, hogy az elmúlt héten lefektetett szerelési anyagok jelentős részét ellopták – tájékoztatott Bodor Ernőné polgármester.

G. E.

A mátranováki focipályán megkezdődött az öntözőrendszer kiépítése, ám az ehhez szükséges alapanyagok jelentős részét meglovasította valaki

Forrás: Google Maps

Kiemelte: a focipályát a gyerekek és a felnőttek számára fejlesztik, építik. Mint arról beszámolt, a közelben több kamerát is telepítettek, így bízik abban, hogy azok rögzítették a tolvajt. 

– A pálya korszerűsítéséhez a szükséges alapanyagokat a Magyar Labdarúgó Szövetség, az önkormányzat és a lelkes támogatók biztosítják, ahogy a kivitelezési munkákat is ingyen végzik el. Tesszük mindezt azért, hogy a helyi és a könyékbeli fiatalok, felnőttek jó minőségű pályán sportolhassanak. Így még inkább felháborít, hogy a közösségi összefogással megvalósuló fejlesztést valaki ezzel a károkozással megnehezíti – hangsúlyozta Bodor Ernőné, hozzátéve: – Kérem az ott lakókat, fokozottan figyeljék a mozgást a pálya környékén, és jelezzék felém, ha bármi szokatlant észlelnek! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!