Folyadékfogyasztás

2022.07.19. 19:25

Ásványvizet osztanak a hőségriadó idején a tarjáni buszpályaudvaron

A hőségriadóra való tekintettel ásványvizet osztanak a déli forróság idején buszra várakozóknak a következő napokban Salgótarjánban.

Nool

Hőség idején fontos a rendszeres folyadékfogyasztás

Fotó: Hegedűs Márk

Ahogy arról beszámoltunk, éjféltől harmadfokú hőségriadót rendeltek el az egész országban. A rendkívüli meleg idején mindenki számára fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Annak érdekében, hogy a busszal közlekedők is elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljanak útnak, a Volánbusz Zrt. ásványvizet fog osztani szerdától munkanapokon 12 és 14 óra között Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, valamint a megyeszékhelyeken a nagyobb forgalmú buszpályaudvarokon, köztük Salgótarjánban is – derült ki a Mávinform közösségi oldalán közzétett bejegyzéséből.

A MÁV-START a vonattal közlekedők számára is több helyen frissítővel készül, ez az intézkedés azonban a Nógrád megyei vasútállomásokat egyelőre nem érinti. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!