Könyvhét

2022.06.09. 21:01

Egyedülálló kezdeményezés: könyvkuckók várják az olvasás szerelmeseit Balassagyarmaton

Csütörtökön megnyílt az Ünnepi Könyvhét, amelyhez kapcsolódóan Balassagyarmat három pontján is könyvkuckókat alakítottak ki az olvasás szerelmeseinek.

Nool

Forrás: Facebook/Balassagyarmat Városháza

Ahogy arról korábban beszámoltunk, színes programok kíséretében nyílt meg csütörtökön Salgótarjánban és Balassagyarmaton is a 93. Ünnepi Könyvhétre kapcsolódó programsorozat. Ehhez kapcsolódóan Balassagyarmaton nem csak a Madách Imre Városi Könyvtár várja az érdeklődőket, hanem három csíkos házikót is kialakított a város három különböző pontján az önkormányzat. A könyvkuckók bárki számára érdekes olvasmányokat rejtenek, a lényeg, hogy miután kiolvasták, mindig tegyék ugyanoda vissza a könyvet, ahonnan elvették.
Válassz egy könyvet, keress egy kényelmes padot, majd ha végeztél tedd vissza a könyvet a házba, hogy más is olvashasson!

írja közösségi oldalán a város önkormányzata. A sárga könyvkuckót Balassagyarmat Főterén, a Civitas Fortissima szoborhoz közel, a kéket a Vármegyeháza bal szárnya előtt, míg a pirosat a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ előtt találják az olvasás és a könyvek iránt érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!