Tiszta porta, virágos kert

2022.05.07. 17:00

Elismerés jár a legszebb szügyi portáért

A község önkormányzata ebben az évben is meghirdeti a Tiszta Porta, Virágos Kert című programot.

Nool

A program célja, hogy elismerjük, értékeljük a településünkön élők közül azokat, akik tevékenyen részt vesznek közvetlen környezetük rendezettebbé, szebbé tételében.

Szügy Község Önkormányzata 2022-ben szeretne több figyelmet fordítani községünk környezetének szépítésére. Ebbe a munkába a község lakóit is bevonnák, hiszen a porták rendezettsége, a virágos ablakok, gondozott kertek fontos elemei egy élhetőbb és szerethetőbb faluképnek.

Az önkormányzat ezért májustól elindítja a Tiszta porta, virágos kert elnevezésű környezetszépítő programot, amelynek célja, hogy minden porta virágba boruljon, az udvarok tisztasága és rendezettsége nagyobb hangsúlyt kapjon a lakosság körében és ezáltal szebbé váljon Szügy község arculata.

A mozgalomba valamennyi szügyi nevezését várják, akik szeretnék felvirágoztatni és tisztábbá tenni portájukat és annak közvetlen környezetét annak érdekében, hogy az övék legyen 2022-ben az elismerés - olvasható az önkormányzat hivatalos oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!