Baleset

2022.02.14. 17:00

Összetörte autóját az ittas sofőr a 23-as főúton

Megcsúszott a jeges úton, majd az árokba csapódott és felborult egy személyautó péntek reggel a 23-as főúton, Nádújfalu közelében. A sofőr ittasan ült volán mögé.

Nool

Forrás: Police.hu

A Police.hu közleménye szerint a 23-as számú főúton, Nádújfalu irányából Pétervására felé közlekedett február 12-én reggel egy 34 éves férfi, amikor a kanyarban a nedves, jeges úttesten m

Forrás: Police.hu

egcsúszott, majd az út melletti árokba sodródott és felborult. A sofőrről kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé, hiszen az alkoholszonda pozitív jelzést mutatott. A baleset következtében a személygépkocsi utasa megsérült, a gépjárműben anyagi kár keletkezett – áll a közleményben.

Nógrád megyében az elmúlt három napon a rendőrök további négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti! Az alkohol kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, amelyek a biztonságos közlekedéssel nem egyeztethetők össze. Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!