Palotás

2021.10.03. 13:00

Rekordot döntöttek, jön a tortafesztivál

Hétről hétre színes programokat szerveznek a településen, egyebek mellett a közösségi élet építésének jegyében.

V. E.

Szabó Mihály, a község polgármestere elmondta: a falunapot nem tudták megtartani a járványhelyzet miatt, így a lakosok már nagyon vágytak a közösségi programokra. Az igény valódiságát mutatja, hogy a közelmúltban rendezett szüreti mulatságon rekordot döntött a résztvevők száma.

– Több mint ötszázan látogattak el a felvonulásra, illetve nagy érdeklődés övezte az azt követő színpadi műsorokat is. Az emberek a hosszú bezártság után együtt élvezték az operett- és bordalokat, közösen szurkoltak a lekvár- és a pálinkaverseny eredményhirdetésén a résztvevőknek, míg a zenés és táncos előadásokat követő mulatságon a jó hangulat közel hajnalig tartott – mondta Szabó Mihály.

Hozzátette: a közeljövőben folytatódik a rendezvények sora a faluban, így például hetedik alkalommal rendezik meg a tortafesztivált október 9-én, illetve a sport szerelmesei is rajthoz állhatnak a Biomed Tókerülő Futáson október 17-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!