PR tartalom

2021.03.01. 16:40

Zár fajták: ezekről érdemes tudnia választás előtt

Otthona biztosága mindenkinek nagyon fontos szokott lenni. Annak érdekében, hogy biztonságba tudhassuk ingatlanukat, és a benne lévő ingóságokat is, rengeteg mindet lehet tenni. Hála a modern technológiának, ma már sok féle riasztóból, mozgásérzékelő lámpából, és kamerából tudjuk kiválasztani azokat a darabokat, amik segítségével nyugodtabb szívvel zárjuk be magunk mögött az ajtó reggelente, vagy akár egy hosszabb utazás előtt. Apropó, nagyon sok múlhat azon is, hogy milyen zárral védjük értékeinket. Egy kicsit is hozzáértő betörő például az egyszerűbb, régi típusú zárokat gond nélkül kinyitja néhány perc alatt. Akkor azonban, ha valami komolyabbal találja szembe magát, nagy a valószínűsége, hogy hozzá se kezd a babrálásának.

Forrás: pexels

Kezdjük a legelején akkor, ha zárról van szó. Ez az a szerkezete az ajtóknak, ami a nyitásért, és a zárásért felelős. Működésüktől függően manapság már széles választékban találhatunk zárakat a boltok polcain. Bizonyára vannak olyanok, akik magukat teljesen laikusnak tartják ebben a témában, és tisztában vannak azzal, hogy vásárlás előtt nekik segítségre van szükségük ahhoz, hogy valóban olyan zárt válasszanak az ottthonuk számára, amivel biztonságban érezhetik majd magukat, és értékeiket az ajtón belül. Amennyiben ön is úgy érzi, egyedül nem boldogul el ebben a témában, mindenképpen olvasson tovább, hiszen megtudhatja, milyen zár fajtákat lehet kapni és mit érdemes tudni róluk.

Ma már rengetegféle zár típus közül lehet válogatni, így nem árt, ha tájékozódik róluk egy picit, mielőtt döntene. A kulcsos zárak esetében nem a zárbetétbe dugjuk be a kulcsot, hanem a zárba, így magával a kulccsal nyitunk és zárunk. A cilinderes zárak már magasabb védelmet nyújtanak a tulajdonosoknak. Lehet a zárakat a zárnyelvük szerint is csoportosítani. Vannak egy nyelves zárak, kétnyelves zárak, kampós zárak, és többnyelves zárak is. Ha érdekli önt, hogy ezek között mi a különbség, és melyiket érdemes választania, feltétlen keresse fel a linken található oldalt!

Itt nem csak informálódni lehet majd, de meg is tudja vásárolni azt a zártípust, ami a leginkább meggyőzi önt. A Zardepo oldalán ezen felül még érdekes és friss híreket is olvashat a zárakhoz kapcsolódó témákban, így mindig naprakész tud majd lenni. Legyen szó széfekről, ajtózárakról, postaládákról, kerékpár-, és motorvédelemről, esetleg gyermekbiztonságról, náluk egész biztosan széles kínálatból tud válogatni, és megtalálja azt, amit keres. Ne feledje, manapság már a megfelelő zárral egyszerűen biztonságosabbá lehet tenni az ingatlanát, hiszen egy minőségibb zár láttán egy esetleges betöréskor elég lesz rápillantania a besurranni vágyónak, és minden bizonnyal hamar odébb is áll, ha egy komolyabb zárral találja szembe magát!

(x)

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában