PR tartalom

2021.03.01. 16:45

Betekintés egy „gengszter” barber shop-ba

Menő barber shop-ot keresel, ahol nem a szokványos környezet fogad? Férfi fodrászattal szinte minden sarkon találkozhat az ember, de ha a profizmus és a jó hangulat is fontos, akkor korántsem mindegy, hogy melyik mellett teszi le a voksot. A férfi egyébként is úgy van vele, hogy „tudjuk már le a gyorsan az egészet”. Van azonban egy hely, ahová nem csak szívesen mész be, hanem a stílusos enteriőr azonnal magával ragad majd.

Forrás: pixabay

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan fest egy olyan barber shop, ami visszarepít az old school gengszterek világába, akkor egyszerűen kattints a G-cutz barber shop oldalára! Az 1920-as évek a szesztilalom időszakának számítottak, amikor a fegyverek és a szivarok a férfiasság szimbólumainak számítottak. Persze a tökéletesen belőtt séró sem hiányozhatott, s ez utóbbi napjainkban sincsen másként.

Ebben a menő „gengszter” barber shopban a Jim Beam is a program részét képezheti, így ha van kedved hozzá, egy whiskey-vel a kezedben adhatod át magad a profiknak. Ha autóval érkezel, akkor is vendég vagy egy ásványvízre vagy üdítőre. A fegyverek szerelmesei szintén otthon érezhetik magukat a különleges barber shopban, hiszen vagány fegyverekkel pózolhatsz a következő Insta képeden. Vedd a kezedbe a Thompson gépfegyvert, vagy kóstolj bele egy kicsit az 1920-as évek világába egy colttal, vagy egy mini shotgunnal. A lájkmágnes képek garantáltan elnyerik majd a csajok tetszését is, pláne, ha új trendi frizuráddal mosolyogsz rajtuk.

A stílusos enteriőr ugyanis csak egy dolog, ami semmit sem érne profizmus nélkül. Kipróbálnál valami újat? Esetleg a jól bevált stílushoz ragaszkodsz? A klasszikus megoldások állnak igazán jól? Mindegy, hogy konkrét elképzelésekkel érkezel a barber shopba, vagy rábíznád magad a szakemberekre, a végeredmény biztosan passzol majd arcvonásaidhoz, fejformádhoz és személyiségedhez. Ha szakállal is büszkélkedsz, akkor ne feledkezz meg ennek ápolásáról, festéséről, vágásáról sem! A gengszter-stílusban berendezett barber shop lehetővé teszi, hogy a fodrászlátogatás élmény legyen, ne csak egy kötelezően letudandó dolog.

(x)

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában