Hirdetés

2023.10.04. 06:00

Az Újítók Mérnökiroda Kft. eszközbeszerzése

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül technológiai fejlesztést eredményező eszköz beszerzése valósult meg az Újítók Mérnökiroda Kft. tevékenységében. A fejlesztés az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban történt 9,99 millió forint vissza nem térítendő támogatás formájában.

PR cikk
 

Sajtóközlemény

Az Újítók Mérnökiroda Kft. eszközbeszerzése

2023/08/30

A fejlesztés célja Újítók Mérnökiroda Kft. növekedési potenciáljának javítása, illetve a tevékenységi kör szélesítése.

A GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 - Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program felhívás keretében, 9,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése valósult meg. A beruházás keretében 1 db Esztrichgép került beszerzésre, mellyel a munkavégzés hatékonysága növekedni fog, összességében a szolgáltatásuk fejlesztése valósult meg. A megvalósulás helyszíne, a kedvezményezett Salgótarján, Zrínyi út 16. F. ép. 3. szám alatt található telephelye.

A fejlesztés eredményeként megnőtt a vállalkozás kapacitása, a munkavégzés modern eszközökkel és körülmények között valósult meg.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2023.07.30.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

További információ kérhető:

Vracaric Eszter, tel: + 36 70 617 6577, e-mail: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában