Szponzorált tartalom

2023.08.10. 10:22

Szakmunkás álláslehetőségek Békéscsabán

A jól képzett és tapasztalt szakmunkásokra országszerte, így természetesen Békéscsabán is nagy igény mutatkozik.

Forrás: BekescsabaAllas.hu

Ilyen jellegű pozíciókra vonatkozó hirdetésekkel megannyi állásportálon lehet találkozni, beleértve a BekescsabaAllas.hu weboldalát is, amely portál kínálatának ugyancsak visszatérő szereplő a szakmunkás álláslehetőségek: https://bekescsabaallas.hu/allasok/szakmunka. A következőkben a gyakran felbukkanó munkakörökre hozunk néhány példát.  

Esztergályos, marós 

Esztergályos, marós pozíció már többször is elérhető volt a BekescsabaAllas.hu kínálatában. A feladatokat az eddig megjelent hirdetésekben általában egyedi és kis sorozatú szerszámok, illetve szerszámtartók gyártása jelentette, mindezt a megadott műszaki rajz és előírt technológia alapján. Az esélyes pályázáshoz pedig szakirányú végzettségre, a műszaki rajzok olvasási képességére, a kézi mérőeszközök szakszerű ismeretére, továbbá precizitásra, pontosságra és önállóságra volt szükség.  

Szakács 

Szakács álláslehetőség szintén előfordult már a békéscsabai állásportál felületén. Ezen pozíció esetében az alapvető feladatokat természetesen a tipikus szakács teendők jelentették, beleértve többek között az étlapszervezésben való közreműködést, a készletek felmérését, a nyersanyagok feldolgozását, az ételek elkészítését és adagolását, valamint a konyhai kisegítők munkájának irányítását. Ezen feladatok ellátásához pedig a szakirányú végzettségen túl némi szakmai tapasztalatra, a menükészítésben való jártasságra, továbbá önállóságra, csapatszellemre és pontosságra volt szükség.  

Lakatos 

Lakatos pozíció megjelenése szintén nem példa nélküli a BekescsabaAllas.hu kínálatában. Az eddig megjelent lakatos munkakörre vonatkozó hirdetésekben volt, ahol acélból készült szerkezetek összeszerelésére és hegesztésére kerestek munkavállalókat, valamint olyan is, ahol mezőgazdasági gépalkatrészek összeállítása volt a cél. Az elvárásokat valamennyi esetben a szakirányú végzettség, a már meglévő szakmai tapasztalat, a szakrajz-ismertet, továbbá a nagyfokú önállóság jelentette.  

Villanyszerelő 

Végezetül pedig a villanyszerelői lehetőségekről is érdemes szót ejtenünk, amelyek ugyancsak előfordultak már a szakmunka álláskategória alatt. A feladatkört ezesetekben természetesen a tipikus villanyszerelői munkák, azaz a villamosfogyasztók áramellátásához szükséges vezetékrendszerek kiépítése, karbantartása és javítása jelentette. A pozíció betöltéséhez pedig szakirányú végzettségre és tapasztalatra volt szükség, ami mellett külön előnyt jelentett a B kategóriás vezetői engedély, illetve a targoncás jogosítvány megléte.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában