Szponzorált tartalom

2023.07.21. 11:17

Pénzügyi és számviteli álláslehetőségek Nyíregyházán

A pénzügyi és számviteli lehetőségek országszerte nagy számban vonzzák az álláskeresőket. Nem kivétel Nyíregyháza sem, ahol ugyancsak kiemelkedő népszerűségnek örvendenek ezen pozíciók. Jó hír az elhelyezkedni kívánók számára, hogy pénzügyes állást továbbra is találhatnak a városban, például a NyiregyhazaAllas.hu weboldalán keresztül. A következőkben bemutatunk néhányat az ezen kategória alatt előforduló munkalehetőségekből!

Forrás: NyiregyhazaAllas.hu

Gazdasági ügyintéző

A gazdasági ügyintéző pozíció már többször is előfordult a NyiregyhazaAllas.hu kínálatában. Jellemzően ezen munkakör olyan feladatokkal járt együtt, mint például a vevői rendelések felvétele, az árajánlatok kidolgozása, a megrendelőkkel való kapcsolattartás, a számlázás, továbbá egyéb adminisztratív tevékenységek. 

Az esélyes pályázáshoz pedig általában legalább középfokú gazdasági végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (pl. MS Excel, Word stb.), valamint olykor nyelvtudásra volt szükség. Emellett pedig a személyes tulajdonságok kapcsán kiemelt szempontként tekintetek a munkáltatók a precizitásra, pontosságra, illetve az önálló munkavégzés képességére. 

Bérszámfejtő

Bérszámfejői álláslehetőség ugyancsak megtalálható volt már a NyiregyhazaAllas.hu felületén. A pozíció feladatköre jellemzően olyan tevékenységeket foglal magában, mint például a munkatársak beléptetése és kiléptetése, a személyi akták naprakészen tartása, a munkaidőnyilvántartások ellenőrzése, a hatóságok felé történő adatszolgáltatás, valamint nem utolsósorban a bérszámfejtés és a TB ügyintézés. 

A pozíció betöltésének jellemzően elengedhetetlen feltétele a bér és TB ügyintézői szakirányú végzettség, illetve a területhez kapcsolódó naprakész jogi ismeretek, valamint olykor a releváns szakmai tapasztalat is. Gyakori elvárás továbbá a pontos és precíz munkavégzés, csakúgy, mint a kiváló kommunikációs- és problémamegoldó képesség.

Könyvelő

Könyvelői pozíció megjelenésére szintén több példa volt már a nyíregyházi állásportálon. Egy könyvelő többek között a számlák és bizonylatok rögzítéséért, a hatóságok felé történő adatszolgáltatásért, a számviteli beszámolók elkészítéséért, kimutatások összeállításáért, valamint a könyveléshez kapcsolódó elektronikus ügyintézésért felel. Itt hirdetnek bérszámfejtő, könyvelő munkakörben állást Nyíregyházán.

Ezen feladatok ellátásához pedig mérlegképes könyvelői végzettségre, magabiztos számítógépes ismeretekre (főként MS Office), illetve gyakran nyelvtudásra is szükség van. A személyes kvalitásokat tekintve pedig az analitikus gondolkodásmód, a problémamegoldó képesség és a pontosság a kiemelendő elsősorban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában