Hirdetés

2023.07.24. 12:53

Gyakran elérhető betanított munkalehetőségek Pécsen

A betanított munkákat gyakran keresik az álláskeresők, hisz ezek a pozíciók jellemzően gyors elhelyezkedési lehetőségeket kínálnak. Különösebb végzettséget és szakmai tapasztalatot nem igénylő betanított munkákkal egyebek mellett Pécsen is gyakran lehet találkozni, a PecsAllas.hu kínálatában például rendszeresen előfordulnak ilyen jellegű álláslehetőségek. A következőkben ezekből szemezgetünk!

PR cikk

Gyakran elérhető betanított munkalehetőségek Pécsen - PecsAllas.hu

Udvaros

A PecsAllas.hu kínálatában a fizikai, segéd, betanított munkák álláskategóriája alatt az udvaros pozíció egy gyakran visszatérő lehetőségnek számít. Ebben a munkakörben az alapvető feladatot az adott telephely környezetének rendben tartása jelenti, amibe egyebek mellett olyan tevékenységek tartozhatnak, mint például a zöld területek gondozása, az eldobált hulladékok összeszedése, a különbözői karbantartói tevékenységek ellátása, valamint télen a járdák síkosság mentesítése. Ezek ellátáshoz pedig általában szorgalomra, megbízhatóságra és önállóságra van szükség. 

Gépkezelő

Ugyancsak gyakran előforduló lehetőségnek számítanak ebben az álláskategóriában a különböző gépkezelői munkakörök is. Ezek közül az egyszerűbbek (pl. csomagoló-gépkezelő) jellemzően semmilyen előzetes szaktudást nem követelnek meg, csupán betanított feladatokkal járnak. Ebbe többek között beletartozik az adott gép rendeltetésszerű használata, a környezetének rendben tartása, illetve adott esetben a kisebb karbantartási munkák is. A pozíció betöltésének ugyanakkor általában alapvető feltétele a precizitás, némi műszaki érzék, illetve a jellemzően több műszakos munkavégzésből adódóan a rugalmasság is. 

Segédmunkás

A segédmunkás álláslehetőségek szintén több esetben elérhetőek voltak már a pécsi állásportál felületén. Többek között építőipari céghez, autószervízhez és lakatosipari tevékenységi körrel rendelkező vállalathoz is kerestek már segédmunkást a PecsAllas.hu weboldalán keresztül. A feladatokat valamennyi esetben a szakemberek aktív támogatása, anyagmozgatási munkák, illetve tisztítási és takarítói tevékenységek jelentették. A pozíció betöltéséhez általában fizikai terhelhetőségre, együttműködési készségre, illetve az igényes munkavégzés képességére volt szükség. Pécsi betanított állásokért látogasson el ide.

Takarító, házvezető

Végezetül pedig a takarítói, illetve a házvezetői pozíciókról sem feledkezhetünk meg, amelyek szintén tipikus szerepelői a betanított munkák álláskategóriájának. A munkavégzés helyszíne ezen pozíciók estében változatosan alakulhat, hisz többek között irodákban, gyárakban, szállodákban, bevásárlóközpontokban és közintézményekben is szoktak takarítókat keresni. A munkakör kapcsán általában elengedhetetlen elvárásként merül fel a pontos és precíz munkavégzés képessége, valamint a megbízhatóság. Ezenkívül pedig kifejezetten előny, ha valaki rendelkezik releváns tapasztalattal és nem idegenek számára a takarítószerek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában