Hirdetés

2023.07.18. 11:28

Értékesítői és különböző kereskedelmi álláslehetőségek Kecskeméten

Az értékesítés és a kereskedelem területén szinte folyamatosan adódhat lehetőség az elhelyezkedésre, pláne az olyan nagyvárosokban, mint Kecskemét. Jó eszközként funkcionálhat ezen cél megvalósításához a KecskemetAllas.hu, ahol többek között ebben a kategóriában is szoktak megjelenni új nyitott pozíciók. A következőkben a gyakran visszatérőkre hozunk példákat!

PR cikk

Értékesítői és különböző kereskedelmi álláslehetőségek Kecskeméten

Forrás: KecskemetAllas.hu

Gépjármű alkatrész értékesítő

Az értékesítői pozíciók rendszeres szereplői a KecskemetAllas.hu kínálatának. Egy ilyen munkakörben az alapvető feladatot a képviselt cég termékeinek/szolgáltatásainak értékesítése jelenti. A gépjármű alkatrész értékesítői pozíció esetében ez olyan tevékenységekkel jár együtt, mint például a rendelések felvétele, az autóalkatrészek beazonosítása és kikeresése, a számlázás, a pénztárgép kezelése, valamint a folyamatos kiszolgálás. Aktuális gépjármű értékesítő állásokért ide kattintson.

Ezen feladatok ellátáshoz pedig általában középfokú végzettségre, némi szakmai tapasztalatra, illetve felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (pl. MS Excel, Word stb.) van szükség. A személyes tulajdonságok tekintetében pedig jellemzően a vevőközpontú hozzáállás, a kiváló problémamegoldó képesség és a rugalmasság, határozottság bír kiemelt jelentőséggel. 

Villamossági bolti eladó

A különböző bolti eladói álláslehetőségekkel szintén gyakran lehet találkozni a KecskemetAllas.hu felületén. Többek között műszaki áruházba, bádogos boltba, ékszerüzletbe és villamossági szaküzletbe is kerestek már munkavállalókat ebbe a pozíció a portálon keresztül. Utóbbi, vagyis villamossági boltra vonatkozó lehetőség esetében a feladatokat olyan tevékenységek jelentették, mint a vásárlók kiszolgálása, a pénztárgép kezelése, az árufeltöltés és áruátvétel, valamint az üzlet rendben tartása. Persze ezen felelősségek valamennyi bolti eladói pozícióval együtt járnak. 

A munkakör betöltéséhez középfokú végzettségre, illetve némi szakmai tapasztalatra volt szükség. Emellett pedig a személyes tulajdonságok tekintetében kiemelt fontossággal bírt a pontosság és precizitás, az igényes munkavégzés képessége, valamint a dinamikus személyiség. Mindez pedig ugyancsak egybevág azzal, amit más bolti eladói pozíciók hirdetései esetében is tapasztalni lehet. 

Kereskedelmi képviselő

Végezetül pedig a kereskedelmi képviselői, avagy a területi képviselői munkakörökről sem feledkezhetünk meg, amelyek szintén voltak már elérhetőek a KecskemetAllas.hu kínálatában. A pozíciónak a tevékenységi köre jellemzően olyan feladatokat tartalmaz, mint például az adott cég képviseletében az új ügyfelek felkutatása, a már meglévők látogatása, a látogatásokról szóló riportok és beszámolók elkészítése, a szerződéskötés, valamint a folyamatos piackutatás. 

A pozíció a felelősségteljességéből adódóan jellemzően legalább középfokú végzettséget (olykor akár felsőfokút is), 2-3 éves releváns szakmai tapasztalatot, valamint kommunikációképes nyelvtudást is megkövetel. Emellett pedig fontos elvárás szokott még lenni a felhasználói szintű számítógépes ismeret (pl. MS Office, vállalatirányítási rendszerek stb.), valamint a B kategóriás jogosítvány megléte is. A személyes kvalitások tekintetében pedig a pontosság, a szervezettség és a kitűnő tárgyalási készség bír kiemelt fontossággal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában