Szponzorált tartalom

2023.07.20. 11:46

Betanított munkalehetőségek Miskolcon

A betanított munkák legnagyobb előnye, hogy az iskolai végzettség és a szakmai tapasztalat tekintetében sem támasztanak túlzottan nagy elvárásokat a pályázók felé, ebből adódóan gyors elhelyezkedési lehetőséget kínálnak. Ezek a pozíciók természetesen Miskolcon is elérhetőek, például a MiskolcAllas.hu weboldalán keresztül a fizikai, segéd, betanított munka álláskategória alatt.

Forrás: MiskolcAllas.hu

 Íme néhány példa a Miskolcon előforduló betanított munkalehetőségekre! 

Autóápoló 

A MiskolcAllas.hu kínálatában nemrégiben előfordult egy olyan hirdetés, amiben autómosóba kerestek munkatársat. A pozíció feladatkörét az autómosóba érkező ügyfelek fogadása, a program értékesítése, az autók mosáshoz történő előkészítése, a mosó és a környezete tisztán tartása, valamint a napi elszámolások vezetése jelentette. A pozíció betöltésének alapvető feltétele volt a B kategóriás jogosítvány megléte, illetve a talpraesettség és az igényes munkára való képesség is.  

Gondnok 

Gondok pozícióra vonatkozó lehetőségek ugyancsak előfordultak már a MiskolcAllas.hu kínálatában. Ebben a munkakörben az alapvető feladatokat a különböző parkosítási, kertgondozási, javítási és karbantartási tevékenységek jelentették. A pozíció betöltéséhez pedig jellemzően megbízhatóságra, önállóságra és precizitásra volt szükség, illetve a karbantartói feladatokból adódóan némi műszaki érzék is elengedhetetlen volt.  

Gyártósori operátor 

A betanított munkák egyik tipikus példája a gyártósori operátor munkakör is. Betöltői általában a gyártósor mellett különböző összeszerelői, gépkezelői tevékenységeket végeznek a megadott utasítások alapján. A pozíció feladatkörének ellátásához jellemzően semmilyen előzetes ismeret vagy tapasztalat nem szükséges, a betanítást a munkáltató vállalja. A pontosság, az önállóság, a monotonitástűrés, illetve a több műszakos munkavégzésből adódóan az alkalmazkodó képesség viszont elengedhetetlen feltétel.  

Takarító 

Végezetül pedig a takarítói állásokról sem feledkezhetünk meg, amelyek szintén több esetben elérhetőek voltak már a miskolci állásportál felületén. A munkavégzés helyszínét tekintve ezek a lehetőségek meglehetősen változatosak lehetnek, hisz a takarítói feladatok ellátására egyebek mellett irodákban, áruházakban, iskolákban, kórházakban és számos egyéb intézményben is igény mutatkozhat. Az esélyes pályázáshoz általában pontos és precíz munkavégzési képességre, rugalmasságra, valamint önállóságra van szükség. Ezek mellett pedig külön előnyt jelenthet a takarításban szerzett tapasztalat és a takarítószerek ismerete.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában