PR tartalom

2023.06.28. 10:37

Hogyan hangolhatják össze a párok az öltözéküket a hozzáillő mintás pólókkal?

A páros öltözet igencsak jó móka tud lenni, amennyiben az megfelelően kivitelezett. Ezt a legízlésesebb egy közös grafikával ellátott pólóval tudjuk megoldani. Az ilyen páros pólók általában kiválóak mindenféle szabadtéri és hétköznapi alkalomra, ráadásul ajándékként sem utolsóak a kedvesünk számára.

(x)

Forrás: answear.hu

Mit is jelent pontosan a páros póló?

A páros pólókon többnyire soha nem ugyanazt a grafika található, hanem a két grafika vagy felirat együttesen értelmezhető jól, vagy egészíti ki egymást. Például a nyilas grafikák, ahol a nyíl az egyik félen a másik fél felé mutat, és azon a szöveg folytatása található. Vagy az olyan grafikák, amelyek önmagukban nem jelentenek sok mindent, csak akkor, ha a párok egymás mellé állnak a pólóban. Az ilyen pólókat általában nyomdáknál és egyedi póló készítésével foglalkozó vállalkozásoknál tudjuk elérni. Ugyanakkor jól ismert márkák is készítenek páros pólókat. Ezek általában nem szövegben, hanem stílusban hasonlóak, és szintén az összetartozásra hívják fel a figyelmet. Az ilyen póló nyomtatások az answear.hu webáruházában is elérhetőek. Olyan márkák páros pólóit találhatjuk meg például, mint a Converse vagy a Vertere Berlin. Ezek a minőségi márkák igazán trendi páros pólókat terveztek, ami garantáltan elnyeri a férfi és a női oldal tetszését is. A cél márpedig az ilyen pólók esetén pont az, hogy mindkét fél magáénak érezhesse. Ezért az ilyen pólók grafikáikban is uniszexek, vagyis kiválóan lehet viselni egy férfi és egy női outfithez is a mintákat.

Miért érdemes páros pólót viselni?

A páros póló viselése egy nagyon aranyos szimbóluma az összetartozásnak. Ha nem vagyunk pólós típusok, akkor például még otthonra is viselhetjük őket. Különféle kedves és vicces üzeneteket tartalmazhatnak a másik félre vonatkozóan, ami a közös érzelmi köteléket tovább erősíti, és a pólót viselve eszünkbe juttatja, hogy mennyire szeretjük egymást. A páros pólók ezért meglepetésként is adhatóak a kedvesünk számára. A férfi és a divatos női póló nyomtatás elérhetősége ráadásul azt is lehetővé teszi, hogy kifejezetten egyedi mintákkal ellátott pólókat kapjunk, ami igazán személyessé teszi ezeket a ruhadarabokat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő páros pólót?

A páros póló jó választás, de csak akkor, ha a póló stílusát és színét a másik felünk is szívből kedveli. Ezért amennyiben ajándékba szeretnénk adni a kedvesünknek egy ilyen pólót, mindenképp az ízléséhez mérten is válasszunk. Vagyis az nem elég, ha nekünk tetszik, hiszen akkor nem biztos, hogy szívesen fogja hordani, amikor nem az ő ízlése a póló stílusa. Kell találnunk egy közös pontot, és ismernünk azt, hogy olyan póló válasszunk, ami mindkettőnknek tetszik. Viselni ugyanis csak akkor fogjuk igazán, ha a póló stílusában és színében is megy mindkettőnk ízléséhez. Ha nem tudunk dönteni a különféle színek és grafikák között, akkor egy fekete színű pólót válasszunk, amin semleges grafika található. A fekete univerzális színként a férfiak és a nők számára is megfelelő, ráadásul jól kombinálható többféle ruhával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában