Hirdetés

2023.03.16. 07:24

Megnyílt az első ALDI Balassagyarmaton!

Márciusi 9-én megnyílt első Nógrád vármegyei áruházunkban a helyiek és a környékbeliek igazán pénztárcabarát áron szerezhetnek be mindent, amire csak szükségük van.

(x)

Forrás: ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Az első balassagyarmati ALDI-ban a már tőlünk megszokott, országosan egységes választékunkból válogathatnak vásárlóink. Az állandó kínálatunkban több mint 1800, folyamatosan alacsony áron kapható, 80%-ban saját márkás termékünk található, ezen felül szezonális árucikkekkel is várjuk spórolni vágyó vásárlóinkat. Nézzék meg új áruházunk bemutató videóját, biztosan kedvet kapnak, hogy eljöjjenek hozzánk!

 

Olcsó és kényelmes bevásárlás – Balassagyarmat belvárosában

A Rákóczi fejedelem út 56. alatti új áruházunk gyalog, biciklivel, kocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, központi elhelyezkedése az egyik legideálisabb fekvésű élelmiszer-áruházzá teszi a városban. Autóval érkező vásárlóink 90 férőhelyes parkolónkban biztosan találnak szabad helyet, ahol nemsokára több elektromosautó-töltőpont is üzemel majd. Azokra is gondoltunk, akik a tömegközlekedést részesítik előnyben, a buszmegállók áruházunktól csupán pár perces sétára találhatóak. A legújabb belső dizájnunk alapján kialakított eladóterünkben egyszerű, kényelmes és olcsó a bevásárlás.

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.
Forrás: ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Válasszák saját márkáinkat, keressék hazai termékeinket!

Hazai beszállítóink termékeit is tartalmazó árukínálatunk mintegy 80%-a mi saját márkánk, azaz ezeket a termékeket csak számunkra készítik, és csak nálunk kaphatóak. Mint minden árucikkünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, de az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. Az áruházlánc frisshús-kínálatának állandó tagjai 100%-ban magyar tartásból, vágásból és feldolgozásból kerülnek a polcainkra, 65 alapvető tejtermékünk és a nálunk kapható valamennyi tojás kizárólag honi forrásból származik, így vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy friss, hazai termék kerül a kosarukba, és a magyar gazdaságot támogatják. Mi az ALDI-nál azon dolgozunk, hogy a megvásárolt termékek minél olcsóbban kerüljenek az Önök asztalára. Február elején jelentősen csökkentettük a legkeresettebb vajak árát, március elejétől pedig a hazai trappista sajtok lettek 20-23%-kal olcsóbbak. Tartós árcsökkentéseinken túl, aktuális kedvező ajánlatainkat megtalálják online akciós újságunkban, amit weboldalunkon és applikációnkban is lapozgathatnak. Hétről hétre közel 90 termékakcióval várjuk Önöket. Velünk mindig spórolhatnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában