Szponzorált tartalom

2021.02.24. 10:06

Villámgyors diéta étrend nőknek

Valószínűleg nincs olyan nő a világon, aki ne próbált volna ki valamilyen diéta étrend típust. A klasszikus mintaétrendek mellett, számtalan olyan diéta létezik, amelyek segítségével könnyedén és éhezés nélkül lehet megszabadulni a nem kívánt súlyfeleslegtől.

Forrás: freepik

Létezik kiegyensúlyozott, egészséges fogyókúra?

A válasz az, hogy igen! Sokan azt gondolják, hogy az ilyen típusú diéta étrend számtalan olyan megvonásról szól, ami nélkül el sem tudnánk képzelni mindennapjainkat. Igazi klasszikusnak számít a 90 napos program, amely több mindent megenged és az egyszerű szétválasztási szabályok betartásával akár több kilótól is meg lehet szabadulni!

Ha eltelt a három hónap, akkor nyugodtan vissza lehet térni a mindennapos megszokott étrendre, anélkül, hogy különösebben kellene figyelni, hogy mit eszünk. Minden kúra során egy nagyon fontos tényezőt kell megjegyezni, hogy csak vizet szabad fogyasztani, alkoholt viszont egyáltalán nem!

Újdonságnak számít a 3 napos diéta

Rohanó világunkban már nincs idő arra, hogy 90 napot várjunk, míg megszabadulunk a nem kívánt túlsúlytól. Szerencsére adott esetben 3 nap is tökéletesen elég lesz arra, hogy elérje azt az alakot, amit szívesen látna viszont a tükörben. A villám fogyókúrának számító 3 napos diéta alapját egy nagyon egyszerű hétköznapi fűszernövény határozza meg, és ez nem más, mint a petrezselyem. Erős méregtelenítő hatásának köszönhetően nélküle el sem képzelhető egyetlen diéta sikeressége sem.

Az állandó folyadékbevitelre ebben az esetben is figyelni kell, hiszen a petrezselyem így tudja majd csak igazán kifejteni hatását, és megtakarítja szervezetünket a toxikus anyagoktól. Egy kis odafigyeléssel akár egy teljes ruhaméretet is lehet fogyni a villámdiéta segítségével! Fogyasszunk friss zöldségeket, gyümölcsöt, esetleg aszalványokat. Víz helyett zöld tea is kortyolgatható. A 3 napos diéta során teljes kiőrlésű termékeket fogyasszunk, semmiképp sem fehér lisztet!

Ha letelt a 72 óra, akkor bátran rá lehet állni a mérlegre, és az eredmény garantáltan az elvártnak megfelelő lesz.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában