Összetartás

2024.02.04. 19:29

Szánthó: a 2024-es CPAC Hungary-n meg kell mutatnunk, hogy nem vagyunk egyedül

Az Alapjogokért Központ vezetője szerint az idei fontos év lehet a jobboldal számára.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Amerika egyik legnézettebb csatornájának, az OANN-nek adott interjút. A főigazgató a műsorban kiemelte, hogy a hazánkat jelenleg érő európai uniós támadások egyik megoldása lehet az áprilisban Magyarországon megrendezésre kerülő CPAC Hungary, ahol az amerikai és európai konzervatív erők közösen tudnak majd fellépni – írta meg a Mandiner az Origo nyomán.

2024 fontos év lehet a jobboldal számára az Alapjogokért Központ vezetője szerint.

Idén az a tervünk, hogy akcióba lépünk, hogy woke-irtók legyünk, és még az európai parlamenti választások előtt lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben, és remélhetőleg Washingtonban is, mert reméljük, hogy egy új vezető a Fehér Házban, valószínűleg Donald Trump, képes lesz újra stabilitást és békét hozni a nyugati civilizációba

– mondta Szántó Miklós, majd hozzátette, hogy „amit az Európai Unió és Brüsszel tesz Magyarországgal, az nyilvánvalóan zsarolás, ami tisztán politikai és ideológiai okokon alapul”.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában