Biztonság

2023.10.28. 15:00

Esztergályos Cecília a Gondosóra program 250 ezredik felhasználója (videó)

Esztergályos Cecília a Gondosóra program 250 ezredik felhasználója; a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója mutatta be az eszközt a közösségi oldalán szombaton közzétett videóban.

MW

Esztergályos Cecília

Forrás: MTI

Fotó: Zih Zsolt

Nyitrai Zsolt a felvételen elmondta: a Gondosóra a kormány által indított ingyenes szolgáltatás minden, 65 év fölötti magyar polgárnak.

Eddig már 250 ezren regisztráltak

 - jelezte a főtanácsadó, minden érintettet csatlakozásra biztatva.

A Gondosóra segítség egy gombnyomással - hangsúlyozta a politikus, hozzátéve: mindenki regisztrálhat, nemcsak a leendő felhasználó, a 65 feletti nyugdíjas, hanem a barátja, a családtagja, az ismerőse, a szomszédja, vagyis bárki.

Örülök ennek a Gondosórának, mert bármi bajom történik, megnyomom a gombot, és a központnak kapcsolnak, és akkor segítséget kapok. És mindenki, akinek ilyen órája van

 - mondta az eszközt kézbe véve a színésznő.

Gondosórát lehet igényelni online a gondosora.hu oldalon, telefonon vagy visszahívást kérve a 06-1/445-0080-as számon, papíralapon pedig a gondosora.hu/formok linken található igénylőlap letöltésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában