Menthetetlenek

2022.06.05. 07:47

A párt menthetetlen, Jakabot pedig minden anyáskodó nő elbűvöli

Varga-Damm Andrea, egykori jobbikos országgyűlési képviselő szerint egykori pártját már nem lehet megmenteni, amit most csinálnak, az már csak a pénzről szól – írja a Magyar Nemzet a Mandiner nyomán.

A Mandinernek adott interjúban Varga-Damm Andrea úgy fogalmazott, hogy

Jakab Pétert minden nő elbűvöli, aki anyáskodóan bánik vele

Az egykori jobbikos országgyűlési képviselő szerint egykori pártját már nem lehet megmenteni, amit most csinálnak, az már csak a pénzről szól. Szerinte

a Jobbik elnöksége a következő négy évben nagyjából egymilliárd forint bevételhez fog jutni, mely felett ők rendelkeznek.

Varga-Damm azonban ezúttal is védte Jakab Pétert, akiről azt mondta, hogy nem csak az ő felelőssége a kialakult helyzet. Korábban a politikus Potocskáné Kőrösi Anitáról, aki a Jobbik frissen megválasztott elnökhelyettese, azt írta, hogy mindenkit hátba szúrt eddig, aki jót tett vele.

Mostani interjújában azt mondta Potocskánéról, hogy 

ha ő nem fordít hátat azoknak a saját egyéni előrejutása érdekében, akikkel politikát lehetett volna csinálni, ma ő is, én is s még sokan képviselők lehetnénk.

Szerinte az egykori siófoki alpolgármester azzal verte át Jakabot, hogy elhitette vele, gazdasági szakemberként majd rendbe teszi a párt pénzügyeit, melyekkel korábban sok jobbikos elégedetlen volt.

Az egykori országgyűlési képviselő szerint egyébként Jakab Péter nem fog lemondani, és a párt választmánya se hívhatná vissza.

Jakab Péter legnagyobb hibájának viszont az elnökség elvállalását tartja az egykor a tisztségért ellene harcba szálló Varga-Damm Andrea. Szerinte, ha annak idején nem Jakabból lett volna Jobbik-elnök,

akkor talán nem ilyen minősíthetetlenül gyengén politizált volna a Jobbik az elmúlt években.

– Nagyon komoly gondok voltak a tartalommal. Krumpliszsákok lengetése nem politizálás. Ezzel az ellenzéki politikával akar kormányozni valaki? 

– mutatott rá Varga-Damm Andrea.

A teljes beszélgetést itt lehet elolvasni.

Borítókép: Varga-Damm Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában