17 év

2018.05.19. 17:38

Buffon győzelemmel búcsúzott

A focista győzelemmel köszönt el a már bajnok Juventustól az olasz labdarúgó élvonal hétvégi zárófordulójában szombaton.

Buffont hatalmas élőképpel fogadták a meccs elején a szurkolók, s az élvonalból már biztosan kieső Verona is jó partner volt a búcsúztatásban, ugyanis a szépítő góllal megvárta, míg Massimiliano Allegri a 63. percben lecseréli. A 40 éves világbajnok kapus társai díszsorfala között hagyta el a pályát, miközben a drukkerek állva ünnepelték. Majd a stadionban körbesétálva biztonsági őrök gyűrűjében az alsó szektorokban helyet foglaló szurkolókkal pacsizott.

Buffon tizenhét idényt követően távozik a Zebráktól, akikkel 26 trófeát nyert. Idén kilencedik alkalommal, sorozatban hetedszer lett bajnoki aranyérmes az élvonalban a torinói csapattal, amelyhez akkor is hűséges maradt, amikor azt 2006-ban, a bundabotrány miatt a Serie B-be száműzték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában