egyedül tette

2019.03.12. 22:00

Megállapították: tényleg öngyilkos lett a Prodigy frontembere

A hivatalos vizsgálat szerint Keith Flint öngyilkossága kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja.

Keith Flint, aged 49, singer in pioneering British electronic group The Prodigy, has been found dead at his home in Brook Hill, near London, on March 4, 2019. (File Image: Keith Flint performs in the NOS Alive Music Festival 2015 in Lisbon Portugal.) ( Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Pedro Fiúza

A hivatalos vizsgálat szerint nem merült fel az idegenkezűség gyanúja Keith Flint, a Prodigy együttes énekesének halálával kapcsolatban – számolt be róla a BBC News. A Chelmsfordban megtartott tárgyaláson Lynsey Chaffe vezető orvosszakértő elmondta, hogy a haláleset körüli hivatalos rendőrségi eljárás szabályosan, a protokoll szerint zajlott, és megerősítette, hogy nem merült fel az idegenkezűség gyanúja.

A 49 éves énekest március 4-én találták holtan az essexi North Endben lévő otthonában. A zenész a törvényszéki orvosszakértő megállapítása szerint felakasztotta magát, a toxikológiai vizsgálat azonban még folyik. Flint halálának körülményeiről várhatóan július 23-án nyújtják be a zárójelentést.

Két nappal halála előtt Flint még részt vett a chemsfordi öt kilométeres parkfutásban, amit egyéni csúccsal, 21 perc 22 másodperc alatt teljesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!