Zaklatás

2023.05.13. 13:58

Friss infók: pszichés beteg lehet a Piliny utcáin őrjöngő nő

Ahogy arról portálunkon néhány napja beszámoltunk meztelenül őrjöngött egy nő Piliny utcáin még áprilisban, az esetről videó is készült, ami már bejárta a világhálót. Most kiderült az asszony pszichiátriai betegséggel küzd, a helyiek pedig félnek tőle.

Lászlók Judit

Az eset még húsvétkor történt

Forrás: TV2/Tények

A közösségi médiában a közelmúltban terjedni kezdett egy videó, amin az látható, hogy egy nő ruha nélkül őrjöng és megállás nélkül – többek között trágár szavakat is – kiabál a nyílt utcán. Információink szerint a közel másfél perces videó még húsvéthétfőn készült. 

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Buda Gábor alezredes, a főkapitányság sajtószóvivője akkor arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a rendőrség ügyeletére április 10-én az esti órákban érkezett bejelentés Pilinyből egy, az utcán zavartan viselkedő személyről. A Szécsényi Rendőrkapitányság járőre az Országos Mentőszolgálat munkáját segítve pedig közreműködött a zavart állapotú személy egészségügyi intézetbe szállításában.

A TV2 Tények információi szerint, a nő húsvétkor azért kezdett el kiabálni és azért vetkőzött meztelenre, mert összeveszett a családjával.

Bár az esetet követően a nő kórházba került, azóta már hazaengedték. A mentálisan labilis asszony néhány napja ismét meztelenül ment ki az utcára.  Az asszony párja nyilatkozott a TV2-nek. Mint mondta, nem tud vele mit kezdeni, azonban nem akarja elveszíteni, mert a nő beteg. A férfi állítása szerint pszichiátriai betegséggel küzd, alkoholista. Arra is kitért, hogy a nő két hete nem evett, csak iszik és folyamatosan kéreget a lakosoktól. 

A TV2 úgy tudja az asszony rengeteg bosszúságot okoz a falubelieknek, akik félnek tőle. Ezért akad olyan helyi lakos, aki szögesdróttal szerelte fel a kerítését, hogy ezzel védje az otthonát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!