fejlesztések

2019.05.03. 08:40

Korszerűbb lett a kishartyáni községháza

Ünnepélyesen is átadták a megújult községházát.

H. Cs.

Az ünnepélyes szalagátvágás pillanata

Forrás: N.M.H.

Fotó: Hüvösi Csaba

Sándor Attila, Kishartyán polgármestere mellett az avatáson részt vett Becsó Zsolt és dr. Becsó Károly országgyűlési képviselő, valamint a kivitelező cég képviseletében Deák Attila. A települési operatív program keretében, huszonötmillió forint értékben valósult meg az energetikai fejlesztés az épületben. Teljes külső és födémszigetelést kapott az ingatlan, valamint a fűtési rendszert is korszerűsítették.

Az ünnepélyes szalagátvágás pillanata
Fotó: Hüvösi Csaba / N.M.H.

Az energiatakarékosság jegyében ezentúl napelemek termelik a felhasznált elektromos áram egy részét, ami jelentős megtakarítást jelent az önkormányzatnak. A fejlesztés magában foglalta a teljes körű akadálymentesítést is, így most már zavartalanul igénybe vehető az intézmény valamennyi szolgáltatása a mozgásukban korlátozott személyek számára is.

Sándor Attila lapunknak elmondta: a falu fejlődése itt nem állt meg, május közepén helyezik el az óvodai épület felújításának az alapkövét, amely ugyancsak több tízmilliós beruházást jelent a községnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!