Idősek napja

2018.11.15. 17:57

Nagyot mulattak a szépkorúak Mátramindszenten

A mátramindszenti önkormányzat immár hagyománnyá vált idősek napi rendezvénnyel köszöntötte 65 év feletti lakosait a művelődési házban.

P. K.

Az idősek napját kulturális műsorok tűzdelték, Fotó: NMH

Horváth János polgármester elmondta: a községvezetés számára fontos, hogy minden évben megünnepeljék a falu szépkorúit, hiszen ez a generáció valóban megérdemli, hogy a fiatalabbak törődjenek velük és gondoskodjanak róluk. Mátramindszenten több mint száznyolcvan 65 év feletti él, akik közül mintegy hetvenen részt is vettek a kulturális műsorokkal tűzdelt eseményen.

Az idősek napját kulturális műsorok tűzdelték, Fotó: NMH

A polgármesteri beszéd után a jelenlévők közösen elénekelték a nyugdíjashimnuszt, majd Fekete Roland plébániai kormányzó verssel köszöntötte az időseket. Ezt követően a helyi Kerekerdő Óvoda apróságai, a Dorogházi Móra Ferenc Általános Iskola diákjai, dr. Szabó József és a Rozmaring Asszonykórus is műsorral kedveskedett a vendégeknek. A program megkoronázásaként az Ifjú Nógrád Táncegyüttes kápráztatta el előadásával a szépkorúakat, amit egy jó hangulatú és kívánságműsorral kiegészített nótaest követett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!