Szépkorúak

2018.11.05. 13:11

Kellemes hangulatban telt el az idősek napja Pilinyben

Hosszú évek óta ünnepélyes keretek között fejezi ki idős lakói iránti megbecsülését a község önkormányzata. Így volt ez idén is.

Sz. F.

Molnár Orsi, a Nóta Tv sztárja nagyszerű hangulatot teremtett a dalaival, Fotó: NMH

Lehoczki Szabolcs polgármester köszöntőjében szólt arról az értékről, amit ez a korosztály az évtizedek során létrehozott, és amiért köszönet jár számukra az utókortól.

– Az idősek napja szép kezdeményezés, felemelő ünnep, de nem jelenti azt, hogy csak ezen a napon kell figyelmet fordítanunk a szépkorúakra – hangsúlyozta Lehoczki Szabolcs, aki zárásként Albert Schweitzert idézte: „csak az öregszik meg, aki lemond eszményeiről. Az évek múlásával ráncossá lesz az arcod, de ha kialszik benned a lelkesedés, akkor a lelked ráncosodik meg”.

Molnár Orsi, a Nóta Tv sztárja nagyszerű hangulatot teremtett a dalaival, Fotó: NMH

A faluvezető külön is köszöntötte a legidősebb hölgyet és férfit, Kazareczki Lászlónét és Reznicsek Istvánt, akik egyaránt 91 évesek.

Az ünnepségen részt vett Balla Mihály országgyűlési képviselő, dr. Bagó József megyei jegyző és Kapás Attila lelkipásztor is. Az óvodások és az általános iskolások műsorral kedveskedtek, de a helyi vegyeskar dalai is az időseknek szóltak. Majd Molnár Orsi, a Nóta Tv sztárja teremtett nagyszerű hangulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!