Le ne késse!

2018.10.27. 15:30

Most megtudhatja, hogyan változhat a helyi járatok menetrendje Bátonyterenyén

A helyi járatú buszközlekedést a Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KMKK) pályázati eljárás keretében elnyert közszolgáltatási szerződéssel látja el a saját tulajdonú járműveivel.

P. K.

Az önkormányzat kezdeményezte a cég felé a menetrend megváltoztatását, hogy a buszközlekedés jobban illeszkedjen az utasok igényeihez.

A városi képviselő-testület nemrégiben határozatban is megerősítette a bátonyterenyei helyi járatú buszközlekedés menetrendjének módosítására vonatkozó szándékát.

Eszerint a Szorospatak végállomásról 6 óra 10 perckor induló, eddig a bányavárosi iskoláig csak tanszüneti munkanapokon közlekedő járat minden munkanapon járna, míg a többletkilométer ellentételezéseként a tanszüneti munkanapokon a 13 óra 30 perckor Szorospatakról induló busz nem az iskoláig, csak a Béke út 35. számig közlekedne.

Továbbá kérték, hogy a 19 órakor a nagybátonyi vasútállomásról Szorospatakra induló járat 10 perccel később induljon. A képviselő-testületi határozatot megküldték a KMKK Zrt. számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!