alkoholszonda

2019.07.24. 10:34

Újabb ittas sofőrök állhatnak bíróság elé 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai újabb két ittasan gépjárművet vezető férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát.

Fotó: shutterstock

Forrás: Shutterstock

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei július 7-én 16 óra 10 perckor Kazáron, a Rákóczi úton ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából az 54 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították.

Balassagyarmaton július 9-én 19 óra 58 perckor intézkedtek a rendőrök egy ittas járművezetővel szemben. A járőrök ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait. Ennek során megállapítást nyert, hogy a férfi a gépjárművezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Ezért a járőrök a férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították.

A hatóság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a két férfi ellen lezárta és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldte.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!