baleset

2019.07.23. 09:12

Őz miatt borult fel autójával egy nő Csécse közelében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel, és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Fotó: police.hu

Egy 22 éves nő közlekedett Suzuki típusú személygépkocsival július 22-én 16 óra 30 perc körül a 2128-as számú úton, Szarvasgede irányából Csécse felé, amikor járműve elé egy őz ugrott. A sofőr ezt észlelte, és a kormányt balra rántotta, majd az autóval az út menti árokba csapódott, ahol felborult. A balesetben a járművet vezető nő megsérült.

A megye területén további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Fotó: police.hu

A vadelütések különösen az esti, éjszakai, és hajnali órákra jellemzőek, általában ekkor mozognak a nagyvadak. Mindenütt fokozott óvatossággal vezessenek, nem csak azokon az útszakaszokon, ahol vadveszélyt jelző tábla figyelmeztet az állatok mozgására, illetve ahol az út melletti terület nem belátható! Vigyázni kell lakott területen, vagy annak határán is, mivel a vadon élő állat megjelenésére e helyeken is számítani kell.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!