érjük el céljainkat

2019.05.14. 11:30

A biztonság uralta Szécsény belvárosát

Az Érjük el céljainkat című pályázat keretében hívta életre a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az Előzd meg elnevezésű rendezvénysorozatot, amelynek második állomását tartották a napokban Szécsény belvárosában.

P. K.

Csillámtetoválásokat is készítettek a rend őrei

Forrás: N.M.H.

Fotó: Hüvösi Csaba

A közbiztonsági napot a Kerek Perec Egylet gyermekműsora nyitotta meg, majd a színpadon azonnali nyereményekért egy totóra invitálták a járókelőket. A sétálóutcában – a színpadi műsorokkal párhuzamosan – a megyei főkapitányság és a Szécsényi Rendőrkapitányság szakemberei bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági eszközökkel hívták fel az érdeklődők figyelmét a megelőzés fontosságára, de egyéb hasznos tanácsokkal látták el a lakosságot, és válaszoltak az esetlegesen felmerülő kérdésekre is.

Csillámtetoválásokat is készítettek a rend őrei
Fotó: Hüvösi Csaba / N.M.H.

A szabad ég alatt egy bűnmegelőzési témájú utcai kiállítást is megtekinthettek a járókelők, amelynek anyagát a Rendőrmúzeum biztosította.

A gyerekeket ugrálóvár, csillámtetoválás, arcfestés, népi játékok, valamint kézműves- és kreatív foglalkozások csábították mókára, de kerékpáros ügyességi verseny, kérdezz-felelek és biztonságtechnikai bemutató is tarkította a szórakozási lehetőségek színes skáláját.

A belvárosi hangulatot végül Oláh Ádám és a Tűz Rózsák, majd a Follow The Flow együttes fergeteges koncertje rázta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!