felhívás

2019.02.06. 15:47

Teherautóval okozott balesetet Érsekvadkertnél – a rendőrség keresi

A 22-es számú főúton okozott balesetet az eddig ismeretlen sofőr.

nool.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság cserbenhagyás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A 22-es számú főút, 13-as kilométerszelvényében január 28-án 12 óra 5 perckor egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, – az eddigi adatok alapján – zöld színű ponyvás tehergépkocsival közlekedett Érsekvadkert irányából Ipolyszög felé.

Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött egy vele szemben közlekedő Citroen típusú tehergépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, mely az ütközés hatására becsapódott és kitörte a bal oldali ajtó üvegét. Az ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsi ezt követően megállás nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky utca 6. sz.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!