A hét ingatlana

2023.10.29. 06:55

Salgótarjánban keres lakást? Vehet egyből kettőt is!

A Nógrád megyei ingatlanhirdetések közt bukkantunk arra a kivételes ajánlatra, amelyben kettőt egyben kínálnak megvételre. A két külön bejáratú lakást ugyanis egybe is lehet nyitni, ha az új tulajdonos úgy dönt. Ami még jó hír, hogy az ára igen kedvező, és teljesen fel is van újítva. Ha nem költözne, hanem befektetésnek szánja, annak is kiváló.

Nool.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Nógrád megyében, Salgótarjánban, a Salgó út elején, 92 nm-es, földszinti, 2+3 félszobás, tehermentes, azonnal birtokba vehető lakás eladó.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ingatlan jelenleg, két önálló, külön bejáratú lakásra van osztva. Több generáció elszeparált együttélésére, bérbeadásra, esetleg munkásszállónak kiválóan alkalmas. Igény esetén az ingatlanok egyesítése/visszaalakítása lehetséges. A nagyobb lakásban 1 szoba, 1 félszoba, tágas konyha, fürdőszoba, a kisebb lakásban amerikai konyhás nappali, 2 félszoba, közlekedő, fürdőszoba, külön nyíló WC található. A fűtést gáz konvektorok, a meleg víz ellátást villanybojlerek (lakásonként külön) biztosítják.

Forrás:  ingatlanbazar.hu

Az ingatlan 2022-ben teljes felújításon esett át. A lakásokban műanyag ablakok kerültek beépítésre, a fürdőszobák épített zuhanykabinosak. A víz- és villamoshálózatok, az alsó burkolatok cserélve lettek. Az utcában iskola, óvoda, élelmiszer bolt (COOP), orvosi rendelő, buszmegálló található.

Forrás:  ingatlanbazar.hu

 További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!