Ingatlanajánló

2023.03.18. 06:50

Na ilyen egy üdülőövezeti, összetett ajánlat Nógrádban!

Üdülőövezeti nyaralót, családi házat kínálnak eladásra Bánkon, kifejezetten érdekes paraméterekkel. A helyi ingatlan kínálat bővelkedik bánki ajánlatokban, az elegáns és tágas, pihenésre és tartós életvitelre is alkalmas ajánlat azonban igazi ritkaság. Szebb napokat látott medence, szántó, grill és kényelem az egyben. Lássuk!

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

“[...] Eladó ez a hegyekre panorámás belterületi, 120nm-es nyaraló, -családiház, az üdülőövezet egyik zsákutcájának végében található utolsó ház. Az épület 520nm-es telekre épült. Az elmúlt években felújított ingatlan belső két szintes, dupla komfortos. Alsószinten konyha, ebédlő, nappali, a felsőszinten helyezkednek el a hálók. Fűtése kandalló, és inverteres klíma. Nyári pihenésre két terasz is szolgál, egy zártabb árnyékosabb, és egy nyitottabb, napsütéses. Közvetlen szomszédban egy kb. 1000nm szántó, akár opcionálisan szintén megvásárolható, akár megnagyobbítva vele a kertet. 

ingatlanbazár
Forrás: ingatlanbazar.hu

A mellette lévő, szintén zsákutca végén, erdővel határolt 3100nm szántó, amelyből 650nm művelési ág alól kivett terület eladó. Amin 70nm szerkezetkész vendégház áll, és egy 75nm-es kialakított, de már leamortizálódott medence található. A valaha szebb napokat látott medence végében egy grill terasz, oldalán pedig kővel kirakott teraszos kialakítású kert rész. Az igazán vállalkozó szelleműeknek, több lehetőséget is kínál ez az ingatlan. A medencét visszaállítani eredeti állapotába, a hatalmas kihasználatlan területen pedig kialakítani esetleg néhány jurtát. Vagy amennyiben nincs szükség medencére, remek alapja lehet egy második vendégháznak. És ha ez sem áll Önhöz közel, mert egész egyszerűen egy ekkora birtokra vágyik az erdő mellett, közel a varázslatos Bánki tóhoz, hát ez is egy lehetőség. De bármi amit az adott körülményekből szívesen megvalósítana…… A két illetve összesen három ingatlan összeér, így egyben, vagy külön is megvásárolható! [...]

Remek befektetési lehetőséget kínálunk! Bánk, a Bánki tó az elmúlt években, turisztikai szempontból kiemelkedően fejlődött. Egyre több programnak, rendezvénynek ad helyszínt. Nyáron szinte minden szálláshely telített. Zöld erdők övezte, tisztalevegőjű kisközség. ”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!