Ingatlanbazár

2022.08.20. 11:29

Nem értjük: még mindig eladó Rákóczibánya szépe, a csodás művészház!

Lehet, az árat írták el a hirdetésben? És pár nullával többet kérnek, az egyébként elképesztően szép és tágas ikerház félért? Vagy mi lehet az oka, hogy legalább január óta a piacon áll a Rákóczibánya területén kínált, csodás művészház? Nekünk kellene… És önnek?

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

“A Mátra természet közeli, nyugodt lankáin fekvő Rákóczibánya településen eladó egy napfényes, barátságos, garantáltan pozitív kisugárzású ikerház fele. A napos, DK-i tájolású ház lakótere 98 m2, hozzá 1000 m2-es telek tartozik. A házikó napos oldalán 39 m2-es, panorámás terasz található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Mátra lankáira. Az innen nyíló előszobából juthatunk a nappaliból, étkezőből, konyhából, hálóból, fürdőből és műteremként is funkcionáló télikertből álló művész otthonba. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A közelmúltban elvégzett teljes műszaki felújítás során a ház új aljzatbetont kapott, a vízvezetékeket kicserélték. Új, modern trópusi-fa padozatú fürdőszobát (zuhanyzófülke, kézmosó, WC, bidé, új bojler, mosógép kiállás) építettek ki, az étkező rusztikus téglaburkolatot kapott, a többi helyiségbe hajópadló, a télikertbe laminált parketta kerül. Felújították a kéményt, a tetőszerkezetet, a javított, hibátlan cseréptető új ereszcsatornát kapott. Modern, hőszigetelt, vörösfenyő fa ablakokat, fatáblás zsalugátereket és egyedi gyártású fa ajtókat épített be a tulajdonos, aki a házhoz napos, közvetlen kertkapcsolatos télikertet és abból nyíló hátsó teraszt épített hozzá. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A DK-i lejtésű telken fúrt kút biztosítja a vizet az öntözéshez, ami bevizsgálás után akár ivóvizet is adhat. Az ingatlanba a vizet és villanyt bevezették, a szennyvíz elvezetése frissen kialakított, nagyméretű emésztőbe történik. A ház fűtését jelenleg fa és vegyes tüzelésű kandalló és hőpanel biztosítja, de a központi fűtés is kialakítható. Az ingatlan tetőtere beépíthető, minimális költséggel négy hálószoba alakítható ki benne. A házat grafikus művész tulajdonosa saját magának újította fel és építi át, igényes kialakítása jelenleg is folyamatban van. A megvásárolt építési anyagokból még jó néhány a kész koncepció alapján beépítésre vár… 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A művészi ízléssel egyedien kialakított és berendezett ház a teljes jelenlegi berendezéssel együtt - képek, perzsaszőnyegek, kézi csomózású gyapjú perzsák, gyapjú szőnyegek, kelimek, tükrök, bútorok, a konyhában lévő antik szekrény, csikótűzhely, kályhák, kerti szerszámok, árnyékoló markiz – eladó. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!