Ingatlanbazár

2022.04.09. 11:24

A hét ingatlana: vadászkúria vendégházzal Vizsláson eladó!

Csodás falucskában kínálják 110 millió forintért a most következő, tornácos-pincés, összejövetelekre kiválóan alkalmas parasztházat. A műemlék 2008-ban megújult, így a régi korok világának hangulata mellett kényelmesen kiélvezhető a modern kori kényelem.

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nógrád megyében, Vizsláson kínáljuk megvásárlásra ezt a 2 önálló házból álló, vendégfogadásra alkalmas vadászházat, amely bár régi műemlék, de 2008-ban teljesen átépítették, esztétikailag gyönyörű, stílusos felújítással, és a mai kornak megfelelő modernizálássaÍ! Fontos részlet, hogy az ingatlant teljes berendezéssel értékesítjük, amelynek része az összes gyönyörű festmény, értékes trófea és a válogatott, kvalitásos bútorzat! Itt minden részlet összeillik, minden tökéletes egységben van! A két házat egy közös udvar köti össze, egymással szemben helyezkednek el. 

ingatlanbazar.hu

A szemből nézve bal oldali ház 150 m2-es (ebben benne van az egyik szoba feletti galéria is), itt 2 hálószoba, egy nappali-konyha helyezkedik el, valamint egy reprezantatív étkező, külön fürdővel és wc-vel. A fűtést gáz cirkó biztosítja, padlófűtéses rendszerrel.A jobb oldali ház 80 m2-es, itt 2 szoba van, egy kis konyhával, fürdővel, wc-vel. Ennek a háznak a fűtése kandalló + elektromos fűtés kombinációja.Mindkét épület terméskő-tégla falazatú, teteje cserép héjazatú. [...]”

ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!