ingatlanbazár

2021.09.25. 07:00

A hét Nógrád megyei ingatlana: rusztikus hangulat, gerendás mennyezet

Persze sokkal többet hordoz magában a nézsai, 94 négyzetméteres, eladó családi ház. De minket elsősorban ezek a jellemzők fogtak meg. Igazi családias hangulat egy fiatal és fiatalos épületből. Lássuk, mennyi az annyi?

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

Eladó Nézsán lévő, újszerű, családi ház! A ház 2019-ben épült, cserép fedéssel, ytong téglából, ami még szigetelést is kapott. A fűtést és a melegvizet hőszivattyú biztosítja, padló- és mennyezetfűtéssel. Ezzel a rendszerrel nyáron hűteni is tudjuk a házat. Mindezek mellett a nappaliban elhelyezésre került még egy kandalló is. Minőségi konyhabútor került beépítésre, mely a vételár részét képezi, a gépekkel együtt.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az egész házban „okos” világítási rendszer került kiépítésre, közlekedő fénnyel, bútorvilágítással, „lebegő” ággyal a szülői hálóban, központi porszívóval. Műanyag nyílászárók elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval lettek felszerelve, riasztó üzemel a házban. A korszerű technológiáknak köszönhetően az ingatlan rezsije minimális. A házon apróbb befejezni valók vannak ill. a terasz burkolás, kerítés. Igény szerint a kerítés befejezését tartalmazza a vételár.

50 m2-es garázs szerepel a terveken, ami műhelynek is kiváló lehet, jelenleg fedett gépkocsibeálló van kialakítva, de ha szeretne az új Tulajdonos garázst építeni, akkor az lehetséges. Teraszon üldögélve gyönyörködhetünk a szemben lévő, erdős dombok panorámájában.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!