Kajak-kenu

2024.06.04. 16:00

Gőzerővel készülnek a gyarmati kajakosok a legfontosabb versenyre

A Vitalitás SE több versenyzőjére is komoly feladat vár. A kajakosok Szegeden szerepelnek majd.

Nool.hu

Ulveczki Edina, a balassagyarmati Vitalitás SE kajakosainak edzője közösségi oldalán számolt be arról, hogy tanítványai gőzerővel készülnek az év legfontosabb versenyére.

Az ECA felnőtt gyorsasági, para kajak-kenu és SUP Európa-bajnokságon több nógrádinak is szoríthatunk majd. Szegeden június  12. és 16. között az MK-4 vezérevezőse Ódor Benedek lesz, a női csapatban pedig helyet kap Verbovszki Liza is. A SUP-os küzdelmekben az ifjúságiak között serdülőként szerepelhet majd Ódor Barnabás, az ifjúsági nőknél pedig Pesti Anna Rozália képviseli a nógrádi bázist. A kajakosok már nagyon készülnek.

Az eseményen az izgalmas versenyprogram mellett különleges betétfutamokkal is készülnek a szervezők, ilyen lesz például az akadémiai négyesek versenye, amely során a regionális akadémiák tehetségei szállnak vízre fiú és lány MK-4 minikajakban, illetve vegyes PC-4-ben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában