Labdarúgás

2024.04.01. 15:56

Győzelemmel kezdte a rájátszást a Talent 2019 SE U17-es csapata

Megkezdődött a felsőházi rájátszás a Regionális U17, Középkeleti csoportjában, amely alkalmával szép győzelmet arattak a balassagyarmati fiatalok.

Nool.hu

A Talent 2019 SE U17-es győztes csapata

Fotó: Beküldött

MLSZ Regionális U17 Alap Középkeleti csoport, felsőház, 1. forduló: 
Talent 2019 SE – FC Hatvan  6–3 (2–0)
Góllövők: Varga Gábor (2), Telek Sebestyén (2), Keskeny Bence, Sisa Bence.

Amérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el!
Szenográdi Péter, a csapat edzője azt mondta a mérkőzést követően: "Szép győzelemmel kezdtük a felsőházi rájátszást! Hogy is adódott ez össze? Menjünk vissza két héttel, amikor ugyan úgy a Hatvan látogatott hozzánk! Ez után a mérkőzés után elterveztem a változást, amit az alapszakasz utáni első edzésen meglehetősen bizonytalanul, de érdeklődve várt a csapat. Meg is lettek dolgoztatva a srácok az elmúlt két hétben. Szép csendben, szerényen, magányos estékbe nyúlóan csináltuk a dolgainkat és készültünk a rájátszásra. Hat edzésünk volt, amit szép létszámokkal tudtam megtartani a mai mérkőzésig. Aztán jött az "előadás", ami előtt megint összekuszálódott minden. Pénteken tudom meg, hogy van aki elutazott, ketten betegek lettek - szerencsére Sebi, azért tudta így is vállalni a játékot - és volt aki motorral elesett. Hát na... Reggel kilenckor még tologattam a "bábukat", hogy is nézzünk ki, hogyan tudjuk majd megvalósítani, amit elterveztünk. Jött a mérkőzés és olyan 60 percet tettek le a srácok az asztalra, amire szerintem a szép számú közönség is csettintett egyet. A taktikát betartva, jól futballozva négy gólt lőttünk. Ha kellett jól szűkítettük a területet, lassítottuk az ellenfelet, amikor kellett jól járattuk a labdát, jól mozogtunk be az üres területekbe és a mélységi felpasszok nagy százalékban is jóra sikeredtek, ezeket rendre meg is tudtunk tartani, amit külön kértem is. A legfontosabb viszont az, hogy olyan pozíciókban szereztünk labdákat a gólok előtt, amit már régóta gyakorolunk. Aztán a hirtelen jött "nagy" melegben egyre fogytunk el, kényszerű csere is nehezítette a dolgunkat és ezzel elég szépen felhoztuk az ellenfelünket. Végén a csapat tartását mutatta, hogy két kontrával be tudtuk biztosítani a győzelmünket. Külön öröm, hogy a padról góllal és gólpasszal tudtak beszállni a srácok a mérkőzésbe. Összességében sikerült az eltervezett mederben tartani a mérkőzést és helyenként jó játékkal, jó helyzet kihasználással sikerült itthon tartani a három pontot egy nagyon erős ellenféllel szemben. Hajrá Talent! " – olvasható az egyesület facebook oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában