Kézilabda

2024.02.28. 14:06

Szurkolói buszt indít a salgótarjáni klub a hétvégi rangadóra

Vácon lépnek majd pályára a strandépítős fiúk szombaton, ahová szeretnék, ha a szurkolók is elkísérnék az együttest.

Nool.hu

Ősszel a váciak (fehér) örülhettek a rangadón

Forrás: Facebook / Váci FKA

Szombat este hat órás kezdettel komoly rangadó vár a Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC férfi együttesére, hiszen a tabellán harmadik helyen álló Váci FKA vendégei lesznek a bajnokság aktuális fordulójában. Jelenleg az ezüstérmes pozícióban álló gárdának két dolog miatt is fontos a hétvégi derbi. Először is, ha nem akar lemaradni az éllovas DVTK mögött, akkor muszáj lenne megkaparintania a két pontot, másfelől pedig az ősszel a Vác győzni tudott Salgótarjánban, így itt lenne a lehetőség visszaadni a kölcsönt.

A klub mindent meg is tesz, hogy segítse a fiúkat, így szurkolói buszt indítanak a helyszínre. Aki szeretné a helyszínen biztatni a srácokat és élne a csapatbuszos felajánlásával, annak a [email protected] e-mail címen kell jeleznie a részvételi szándékát. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik, a busz tervezett indulása pedig 15 óra 30 perc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában