Kézilabda

2023.11.23. 16:25

Csak a strandépítős férfiak játszanak a hétvégén

A tizedik fordulót rendezik meg az NB II. C csoportjában.

Stefán Antal Krisztián

Újabb kemény derbi vár a Csépe Salgótarjáni SKC (szürke) csapatára

Forrás: Váci FKA Facebook | Archív fotó

Ezen a hétvégén folytatódnak a küzdelmek az NB II-es kézilabda bajnokságban, ám csak a férfiak számára, hiszen a hölgyek ezúttal nem lépnek pályára.
A Csépe Salgótarjáni SKC gárdája három hazai fellépés után ezúttal Füzesabonyba hivatalos, innen kéne elhoznia a bajnoki pontokat. A nógrádi gárda legutóbb sima sikert aratott a Szinvaparti KSE Miskolc csapata felett, így minden bizonnyal magabiztosan utazhatnak Heves vármegyébe. A házigazdák nincsenek rossz formában, igaz legutóbb vereséget szenvedtek a listavezető DVTK elleni idegenbeli összecsapáson, de ezt megelőzően ők is legyűrték a másik miskolci együttest. Otthon egyébként kifejezetten harapósak az abonyiak, a mieinkhez hasonlóan csupán egyetlen vereséget szenvedtek el a saját környezetükben, még az első játéknapon az eddig hibátlanul teljesítő Diósgyőr ellen.
Ennek ellenére, ha a nógrádi fiúk tudásuk legjavát teszik ki a pályára, akkor jó esély mutatkozik arra, hogy győztesen hagyja el a Teleki Blanka Általános Iskola Sportcsarnokát.
A két gárda egyébként már összecsapott ebben a bajnokságban, méghozzá a nógrádi vármegyeszékhelyen, ahol végül 36–31-es salgótarjáni diadal született. A derbire szombaton, 18 órától kerül sor Füzesabonyban, így aki útra szeretne kelni és szurkolni a fiúknak, annak így kell kalkulálnia.


NB II. (Férfi), C csoport, 10. forduló: Füzesabonyi SC –Csépe Salgótarjáni SKC, Füzesabony, Teleki Blanka Általános Iskola Sportcsarnok, szombat, 18 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában