Labdarúgás

2023.02.18. 16:19

Döntetlennel zárult az SBTC–Mátraterenye összecsapás

A megyei I. osztály első mérkőzésén a dobogó második fokán álló SBTC fogadta a harmadik helyen lévő Mátraterenye együttesét. A mérkőzés kezdőrúgását a ma 75 éves Kajdy Tibor végezte el.

Balogh Tibor

A megyei I. osztályban megkezdődött  tavaszi pontvadászat. Az első mérkőzésen a dobogó második fokán álló SBTC fogadta a harmadik helyen lévő Mátraterenye együttesét. A küzdelmes találkozó döntetlennel zárult.

SBTC  – Mátraterenye SE 0–0
Salgótarján, SBTC Utánpótlás központ, 100 néző, vezette:  Harnos Cs. (Juhász Á.  Derda D.).
SBTC: Sz. Varga – Orosházi (Klajban), Sulyok, Filkor, Horváth M. – Bakos, Nagy M. (Kecskés), Tarlósi P.,  Csifó (Csáki) – Boros, Csuka. Edző: Sebestyén Szilárd.
Mátraterenye SE: Csák – Oláh (Kotroczó), Miklós, Földi, Kerényi – Ajtai, Percze – Stark (Znamecz), Batta, Domán – Kovács (Oroszi). Játékos-edző: Bujtár Tamás.
Sárga lap: Horváth M., Csuka, ill. Földi, Domán, Oroszi.

A mérkőzés kezdőrúgását Kajdy Tibor, az SBTC egykori  remek játékosa végezte el, aki ma ünnepli a 75. születésnapját. A klub nevében Horváth Zsolt korábbi labdarúgó adott át neki ajándékcsomagot és egy 75-ös számú mezt.

Kajdy Tibor az ajándékba kapott 75-ös számú mezzel
Kajdy Tibor az ajándékba kapott 75-ös számú mezzel
Fotós: Langa Attila / Forrás: Nool

A futballista a Balassagyarmati MÁV­-tól  érkezett a  Stécéhez, ahol kapus és balhátvéd kivételével szinte minden poszton szerepelt, főként középcsatárként. „Gajdos”, ahogy annak idején becézték, a fekete­-fehér együttesben 1969. és 1981. között játszott, 297 bajnoki mérkőzésen szerepelt és 53 gólt szerzett (NB I.-ben: 229/34, NB II.-ben: 68/19). Az aktív játékot Ózdon fejezte be 1984-ben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában